RE: Obcy? -
hogan - 13-02-2023
Już mam!
Pierwsze zdjęcia ze zestrzeleniaUFO z Alaski
hogan - 13-02-2023
WAŻNE! Wczoraj ujawniono pierwsze zdjęcie z dochodzenia dot. niezidentyfikowanych obiektów latających. Fotografia wykonana przez samolot szpiegowski Stanów Zjednoczonych w strefie konfliktu. Na obrazie widzimy kulisty metaliczny obiekt uchwycony nad Mosulem (Irak) w 2016 roku. Przypadek ten w oficjalnym raporcie rządu USA na temat incydentów UFO określony jest jako niewytłumaczalny.
Zdjęcie wykonane jest kamerą z samolotu szpiegowskiego, który lata na pułapie 27 km. Obraz rejestrowany był, ponieważ na ziemi odbywała się operacja specjalna. Gdy żołnierze w samolocie zorientowali się, że widzą UFO latające wokół miejsca, w którym działa wojsko wywołało to obawy, że obiekt może zagrozić misji szczególnie pilotom i żołnierzom naziemnym.
Udostępnione zostało tylko zdjęcie a wojsko jest w posiadaniu kilku sekundowego filmu. Pomimo analiz i badań prowadzonych przez ekspertów wywiadu przez ponad sześć lat incydent pozostaje niewyjaśniony.
Źródłem jest Daily Mail – brytyjska gazeta wydawana w formacie tabloidu od 1896r.
https://www.dailymail.co.uk/.../Classified-spy-plane...
ngruby - 14-02-2023
To na pewno ufo made in china. Większość zabawek pochodzi z chin.
hogan - 14-02-2023
No niekoniecznie, bo Chiny także zgłosiły obce pojazdy.
Odnośnie tego tematu:
http://kordialne.cba.pl/Temat-Pistolet-wystrzeli%C5%82-m%C4%99%C5%BCczyzna-zgin%C4%85%C5%82
Trzeba zacząć wszystko do kupy składać. W powyższym temacie pod linkiem, jest mowa o mężczyźnie, który chciał
wprowadzić noszenie broni przez każdego człowieka, który tego chce i w ostateczności, sam siebie zabił... ciąg dalszy
pod linkiem.
Tu mamy statki NOL a tu jakby pokazane, że broń nie jest dobra. A więc obcy atakują, my mamy być bez broni.
Obcy nas powybijają a w ostateczności, okaże się że to jakiś rząd światowy nas powybija właśnie wtedy gdy my
będziemy bezbronni. Po prostu, rząd nie weźmie na siebie odpowiedzialności za mord na ludzkości i winę zwali
na rzekome NOL. Po co powybijać ludzi? To proste. Zasoby na Ziemi się kurczą i to bardzo a ludzkości przybywa.
Im mniej będzie ludzkości, tym mniejsze zapotrzebowanie na zasoby a im zależy aby kiedyś osiągnąć cel
skolonizowania innej Planety w celu przetrwania gatunku.
bonaparte - 14-02-2023
Jeśli to kosmici to Amerykanie pewnie i tak nie powiedzą by zachować technologie dla siebie.
ngruby - 14-02-2023
Dla mnie to oczywiste zwiedzenie. Szatan chce zataić pochwycenie kościoła. Nie daj się oszukać.
hogan - 14-02-2023
(14-02-2023, 8:30 )bonaparte napisał(a): Jeśli to kosmici to Amerykanie pewnie i tak nie powiedzą by zachować technologie dla siebie.
Pentagon od razu potwierdził, że pojazd z pewnością nie pochodzi z Ziemi.
ngruby - 15-02-2023
Najpierw covid , następnie wojna Rosjia-ukraina, teraz piszą mi o ufo tzn nie chodzi o forum tylko media. Ludzie czy dla was to wszystko całkowicie normalne. Gdyby w telewizji pokazali kosmitów uwierzyli byście? To nie ironia , serio pytam czy uwierzylibyście gdyby w normalnej telewizji pokazali lądowanie ufo.
hogan - 15-02-2023
Ogólnie mediom nie wierzę ale z pewnością rozpatrzyłabym wszelkie
"za i przeciw".
bonaparte - 17-02-2023
Z 18 lat temu to miałem sporą wiedzę w tym temacie. Kiedyś tyle sie naczytałem o uprowadzeniach że bałem się zasnąć w nocy.
Teraz kosmitów mi tylko szkoda bo nawet jak by przybyli by dać nam np. leki na raka to debile Amerykanie puszczą w nich rakietę.