RE: Ulubiony rodzaj kawy -
hogan - 17-01-2023
Ty już zapomnij, że to ode mnie, bo mi głupio się robi
ngruby - 09-02-2023
Kawa mielona marki stokrotka wyjęta z szawki nie otwieranej 3 lata. Opakowanie hermetyczne więc smakuje jak nowa. Nienawidzę kawy ale pić ją muszę kupuje najtańszą.
karbon - 11-02-2023
Ze względu na żołądek piję delikatną rozpuszczalną. Jedną rano i finito.
Ale jako dawny kawosz mogę polecić kawy:
karbon - 11-02-2023
Ta też jest ok
ngruby - 11-02-2023
Moja kawa leżała kilka lat w szafie, nie wiem ile w hipermarkecie. Oceniam iż został zebrana i wypalona w 2013 roku. Ogólnie wolę napoje typu redbul ale nie stać mnie więc muszę katować się kawą.
hogan - 11-02-2023
Nie pij redbula, zawiera słodzik, który jak muł osiada na dnie żołądka.
ngruby - 11-02-2023
Redbull jest całkiem smaczny , kawa to gorzka czarna ciecz, którą którą należy zabielić mlekiem aby nie zwymiotować. Kawa jest paskudna nie rozumiem ludzi którzy lubią kawę.
hogan - 11-02-2023
Ale ja Ci właśnie tłumaczę czym jest redbul. Piłam tego płynu całymi litrami dziennie i wylądowałam w szpitalu na operacji a dziś ludzi przed tym świństwem ostrzegam.
ngruby - 11-02-2023
Ja piję max 1 l energetyka jak mnie stać . Nikt normalny nie pije litrami. Raz wypiłem 3 litry i padaczki dostałem. 1 l redbula to 6 kaw jeśli piłaś litrami przedawkowałaś. Wielka szkoda że kawa nie może smakować inaczej!
hogan - 12-02-2023
Nie rozumiesz. Każdy redbul zawiera słodzik a słodzik zamienia się w muł, który osiada w żołądku i nie ma
sposobu na jego pozbycie się. Nie pij tego syfu, ja Cię błagam! Twój bóg byłby na Ciebie zły, gdyby wiedział, że
sam sobie życie odbierasz.