RE: Jak wygląda kosmita? -
hogan - 25-10-2014
Bonaparte, widzę że masz szeroką wiedzę na temat kosmitów, może coś więcej napiszesz?

Gruby1993, jak Ty? Nie sądzę bo nie wierzę, że uciekałabym przed Tobą na ulicy :buzki:
Krzyś... :ubawa:
bonaparte - 25-10-2014
Nordycy wyglądają jak aniołowie, tylko bez skrzydeł, często uprawadzają ludzi by uprawiać z nim seks
Szaraki są niskie, białe i mają czarne duże oczy, porywają ludzi i krowy by robic na nich eksperymenty.
Insektoidzi wyglądają jak modliszki i są zielone, a co robią to nie wiem :zdziwienieke:
Reptilioni wyglądają jak jaszczury chodzące na dwóch nogach i często podają się za ludzi ale zdradzają ich oczy, które są jak u węży :zdziwienieke: Chcą rządzić światem :zabawiowow:
Jak widać do wyboru do koloru, nie wiadomo też np. jaki jest stosunek Nordyków do Reptilionów, może ich też molestują
hogan - 25-10-2014
To jak widzę, większość z nich ma problem z oczami... może to japońcy albo chińczyki?

No i te eksperymenty, też by pod te nacje podchodziły... :zdziwienieke:
Roślinka - 25-10-2014
Nie ma kosmitów..jesteśmy my i powietrze, kratery itp
hogan - 25-10-2014
A może to my jesteśmy kosmitami?
Roślinka - 25-10-2014
(25-10-2014, 19:50 )hogan napisał(a): A może to my jesteśmy kosmitami? 
W to bym prędzej uwierzyła :ubawa:
hogan - 25-10-2014
No tak i dlatego te skojarzenia z Kaczyńskim, japońcami, itd. :zdziwienieke:
martin - 07-06-2018
Szczerze mówiąc nie mam pojęcia jak wygląda kosmita , wiem i jestem przekonany ze istnieją inne planety zamieszkałe przez istoty , nie wiem jak ich nazwać , nasza planeta to ziemia wiec jesteśmy ziemianami , ich planety jeszcze nie odkryto (?) i nie nazwano , kosmita to ogólnie przyjete słowo związane z kosmosem ,
Jest kilka zdjęć "kosmitów" ale czy to o nich chodzi ? wiemy skąd przybyli ? nie , są tajemnice o których nie chcą nam powiedzieć naukowcy którzy zajmują się tymi sprawami .
nie dziwie się bo by był naprawdę popłoch i zachwiany świat religii oraz wiary w Boga . a biblia okazała by się historia narodu żydowskiego , zresztą stary testament tego jest dowodem .
mam nadzieje ze jeszcze za zycia mego naukowcy uchyla rąbka tajemnic wszechświata .
ro_bot - 07-06-2018
Jeżeli gdzieś we wszechświecie istnieją stworzenia rozumne co wydaje mi się całkiem prawdopodobne to i tak nigdy ich nie zobaczymy.
Żywot gwiazdy a co za tym idzie planet jest zbyt krótki (kilkanaście miliardów lat) żeby wykształcił się gatunek zdolny przez ten czas osiągnąć możliwość przebywania odległości kosmicznych w sensownym czasie.
A co do ewentualnego spotkania z obcymi-przyniosą mikroby z którymi nie poradzimy sobie a oni z naszymi.To byłaby prawdziwa wojna światów tylko że światów wirusów i bakterii

Co do wyglądu,fizjologii i anatomii obcych,nie wydaje mi się żeby bardzo daleko odbiegli od gatunków ziemskich.Ewolucja pokazała,że to najdoskonalsze formy przetrwania mimo ich niedoskonałości.
martin - 07-06-2018
Zgadzam się z Twoim wywodem , mam jednak nadzieje ze ponownie nas odwiedza "kosmici" bo są dowody (?) ze byli już na ziemi