Kordialne
Sen - Wersja do druku

+- Kordialne (https://kordialne.trafne-miejsce.pl)
+-- Dział: DOM (https://kordialne.trafne-miejsce.pl/forumdisplay.php?fid=40)
+--- Dział: Zdrowie (https://kordialne.trafne-miejsce.pl/forumdisplay.php?fid=48)
+--- Wątek: Sen (/showthread.php?tid=5676)

Strony: 1 2

RE: Sen - hogan - 25-04-2020

(25-04-2020, 8:43 )Dorcik napisał(a):  Dziękuję Hall ..
Wiem, czasem się czepiam ale... wsydzamsie

RE: Sen - Dorcik - 25-04-2020

(25-04-2020, 10:48 )hogan napisał(a):  
(25-04-2020, 8:43 )Dorcik napisał(a):  Dziękuję Hall ..
Wiem, czasem się czepiam ale... wsydzamsie
Nie rozumiem ..
Nie powinnam odpowiadac ,bo to moja prywatnośc Ale Hall powiedział co powinnam czasami zrobic przed snem i to zrobiłam ,wiec mu podziekowałam ,bo zasnęłam ,co dla mnie jest bardzo wazne 
I tyle w temacie Iza ...
[post jeden pod drugim jednego Użytkownika, łączą się jeśli nie upłynie 10 minut]
(25-04-2020, 9:40 )Wąsatka napisał(a):  To bardzo dobrze. Sprzątanie nie ucieknie.
Jeszcze jeden pomysł na bezsenność: czasami dobrze się jest porządnie zmęczyć przed snem, poćwiczyć, pojeździć rowerem.
Wietrzenie pomieszczeń też jest ważne, choć jakość powietrza różna.
Rowey aż 3 ,tylko trzeba napompowac ,poprawic coś w nich ,ha ...Cwiczyc w domu ,a no mozna ,ale czy się da 
Dziekuje

Dorotko ale gdzie Hall Ci odpowiedział? ubawa

(25-04-2020, 12:41 )hogan napisał(a):  Dorotko ale gdzie Hall Ci odpowiedział? ubawa
Hehe On rzadko mi odpowiada :smutek:

Ale ogólnie rozmawialiśmy wczoraj o Twoim forum Nam jeszcze troszkę ciężko się poruszać u Ciebie..bo przyzwyczajeni do innych skryptów czy jak to zwał. 
Ale pomału i do tego dojdziemy..Choc coraz bardziej na tak jestem ubawa

RE: Sen - Halloween - 25-04-2020

(25-04-2020, 12:41 )hogan napisał(a):  Dorotko ale gdzie Hall Ci odpowiedział? ubawa

No... są jeszcze inne sposoby komunikacji.
 Fora są tylko jedną z wielu.
No i korzystając z jednej z tych nieforumowych możliwości... doradziłem.
 Nie pamiętam co to było... pewnie cos w stylu:
"Sprawdź czy się woda z wanny już na podłogę nie wylewa i zgaś światło przed snem".
Chyba każdy by miał kłopoty z zaśnięciem, gdyby wpatrywał się w dywan, wyczekując na pojawienie wzrastającej ilości wody... gdyby tak chociaż w pokoju ciemno było.

(25-04-2020, 15:40 )Halloween napisał(a):  

No... są jeszcze inne sposoby komunikacji.
 Fora są tylko jedną z wielu.
No i korzystając z jednej z tych nieforumowych możliwości... doradziłem.
 Nie pamiętam co to było... pewnie cos w stylu:
"Sprawdź czy się woda z wanny już na podłogę nie wylewa i zgaś światło przed snem".
Chyba każdy by miał kłopoty z zaśnięciem, gdyby wpatrywał się w dywan, wyczekując na pojawienie wzrastającej ilości wody... gdyby tak chociaż w pokoju ciemno było.
Hehehehe....

A nie było ciemno ?? ;D

Ok, rozumiem, mogłaś coś wspomnieć o tym, bo tak, myślałam, że może Siwulka pomyliłaś z Halloween ubawa

(25-04-2020, 17:36 )hogan napisał(a):  Ok, rozumiem, mogłaś coś wspomnieć o tym, bo tak, myślałam, że może Siwulka pomyliłaś z Halloween ubawa
Nie da się pomylić .. Chaotycznie czasami pisze ..sorki ...ale qrde znasz mnie tyle ...chaos to moje drugie imię ubawa

Ważne, że dobrze się wyspałaś, ot co ubawa2