RE: Turystycznie - które miejsce wywarło dotychczas na Tobie największe wrażenie? -
przelotnyptak - 09-10-2014
Taaak....
RE: Turystycznie - które miejsce wywarło dotychczas na Tobie największe wrażenie? -
hogan - 09-10-2014
Co Cię tam pognało? Na roboty przymusowe czy co? No nikt normalny nie jedzie w tamte strony :ubawa:
Shantie - 22-07-2015
Moczenie nóg w Dunaju, dziedzińce wyłożone kaflami w Sewilli, port w Sztokholmie, oraz darmowa trawka zbierana na plaży w Mataro w Hiszpanii (to ostatnie - żartuję, ale naprawdę z pozostałości po miejscowych udawało się zrobić skręta czy dwa codziennie, bogato z tego korzystali)
Mam takie jedno ulubione miejsce. Opustoszała czeska wioska Bily Potok, niedaleko granicy z Polską koło Paczkowa. Jest tam pewien zajazd z kawiarnią z tarasem. Zawsze wracając na rowerze z pracy z Paczkowa, zatrzymywałam się tam na kawę. Centralnie przed nosem widok na góry , dookoła wygrzewają się koty, do kawy za równowartość 3 zł (przyjmują jeszcze polskie pieniądze) zawsze dają ciasteczko z cynamonem.Wszystko co lubię. Cudowne. Tęsknię zawsze za tym miejscem.
bonaparte - 05-05-2016
Jakies wrazenie zrobilo na mnie Muzeum Pergamonskie w Berlinie - warto zobaczyc w Berlinie i chyba tylko to. No i Turecka pizze zjesc, bardzo dobra

Siofok na Wegrzech takie imprezowe miasto. Dupeczki tancza na ulicy
rewind - 05-05-2016
(08-10-2014, 19:05 )przelotnyptak napisał(a): A ostatnio zachwyciłem sęe osiedlem Nikiszowiec, ciekawe, czy wiecie gdzie to...
Czułem przez skóre,że jestes ze Śląska
hogan - 05-05-2016
I tu się mylisz, jest z Trójmiasta a nawet z Gdyni
rewind - 05-05-2016
(05-05-2016, 13:10 )hogan napisał(a): I tu się mylisz, jest z Trójmiasta a nawet z Gdyni 
Ale mieszka na Slasku?
A na Slunsk jezdzi sie po wyngiel

Albo do robota

Jadac A4 od Krakowa widzi sie rejestracje: Nowy Narg, Nowy sacz, Brzesko koło Tarnowa, Tarnow, Krakow i okolice,a czasem i Przemyśl i Rzeszów sie trafia.Sporo tam jezdzi dla zarobku.
Lubie Slask bo ruch i przemysl, tylko ludzie jacys wkurzeni.
bonaparte - 05-05-2016
Woecie kto jest jeszcze ze Śląska?
rewind - 05-05-2016
(05-05-2016, 16:40 )bonaparte napisał(a): Woecie kto jest jeszcze ze Śląska? 
Pewnie Bonaparte ?
hogan - 05-05-2016
Rewind, PrzelotnyPtak jechał turystycznie.
Bonaparte, wiem, zapewne Bercik? :ubawa: