Kordialne
Moja teoria i czarna dziura - Wersja do druku

+- Kordialne (https://kordialne.trafne-miejsce.pl)
+-- Dział: POGLĄDY (https://kordialne.trafne-miejsce.pl/forumdisplay.php?fid=25)
+--- Dział: Anomalia/ logika/ fama (https://kordialne.trafne-miejsce.pl/forumdisplay.php?fid=183)
+--- Wątek: Moja teoria i czarna dziura (/showthread.php?tid=4109)

Strony: 1 2 3

RE: Moja teoria i czarna dziura - Zuzanna - 08-03-2018

Z tego co mi wiadomo ,bo co nie co sie tym mój mąż interesuje , są prowadzone badania Amerykanów nad 3 wymiarem w kosmosie ,do ,którego jest im trudno przejść ,nawet  tymi cudami  technicznymi ...  Jeśli ktoś był  na filmie INSTALLER .  Świetny film , cudowne efekty i polecam jeśli gdzies jeszcze graja .

RE: Moja teoria i czarna dziura - hogan - 08-03-2018

Coraz bardziej przekonujecie mnie do mojej teorii.
Bo skoro nie mogą się "przebić", to może oznaczać "ścianę" naszej Czarnej Dziury. ubawa

RE: Moja teoria i czarna dziura - jozekkg - 08-03-2018

A więc mamy tutaj paradoksalne zjawisko dziurawej dziury? :lol:

Dlaczego "dziurawej" dziury? Znajdujemy się w dziurze a wokół nas jest "przestrzeń".

RE: Moja teoria i czarna dziura - nanidek - 08-03-2018

Ja tam nie wiem  zdziwienieke , ale jak będziemy  mieli się dowiedzieć to się dowiemy, a jak nie to nie  zhm . A, zresztą czasami niech lepiej coś pozostanie tajemnicą, bo prawda może być o wiele gorsza  oczko .

To też racja lecz mam już taką naturę, że całe życie dociekam spraw związanych właśnie z takimi tajemniczymi i nieznanymi.
To co nieznane, bardzo mnie intryguje. ubawa

RE: Moja teoria i czarna dziura - nanidek - 09-03-2018

hogan napisał(a):To też racja lecz mam już taką naturę, że całe życie dociekam spraw związanych właśnie z takimi tajemniczymi i nieznanymi.
To co nieznane, bardzo mnie intryguje. [Obrazek: 30de6na.gif]
Rzeczy nieznane i tajemnicze lubią "przyciągać" do siebie ludzi, tak samo jak czarne dziury  :lol:

RE: Moja teoria i czarna dziura - bonaparte - 09-03-2018

Motyw Czarnej Dziury był w filmach o Godzilli jak wyżej, pamiętam też film kiedy Godzilla wpadła do Czarnej Dziury w kosmosie i wyszła z niej jako jeszcze bardziej zła Godzilla.

RE: Moja teoria i czarna dziura - hogan - 09-03-2018

Boni, proszę Cię, nie umieszczaj takich rzeczy w dziale "Logika".

RE: Moja teoria i czarna dziura - hogan - 06-05-2020

Jednak nie tylko ja wpadłam na taki pomysł, że znajdujemy w środku gigantycznej, może miliardy lat świetlnych większej od Słonca
czarnej dziurze. Dodam dla porównania, że nasze Słońce, mogłoby pomieścić 10 milionów naszych Ziem... to tak dla porównania
o jakich rozmiarach jest tu mowa. Inaczej pisząc, o niewyobrażalnych dla człowieka rozmiarach.

Ten filmik dziś znalazłam, gdzie jest mowa o właśnie takiej czanej dziurze... chyba więc nie jestem taka głupia, skoro sama na to
wpadłam ubawa A może ominęłam się z celem i powinnam zostać naukowcem? fizja5 

O czarnej dziurze, która mogła nas pochłonąć, jest mowa w czasie 1: 05: 18, lub zaraz jakoś po tym czasie ale warto obejrzeć
w całości!