RE: Moja teoria i czarna dziura -
Zuzanna - 08-03-2018
Z tego co mi wiadomo ,bo co nie co sie tym mój mąż interesuje , są prowadzone badania Amerykanów nad 3 wymiarem w kosmosie ,do ,którego jest im trudno przejść ,nawet tymi cudami technicznymi ... Jeśli ktoś był na filmie INSTALLER . Świetny film , cudowne efekty i polecam jeśli gdzies jeszcze graja .
hogan - 08-03-2018
Coraz bardziej przekonujecie mnie do mojej teorii.
Bo skoro nie mogą się "przebić", to może oznaczać "ścianę" naszej Czarnej Dziury.
jozekkg - 08-03-2018
A więc mamy tutaj paradoksalne zjawisko dziurawej dziury? :lol:
hogan - 08-03-2018
Dlaczego "dziurawej" dziury? Znajdujemy się w dziurze a wokół nas jest "przestrzeń".
nanidek - 08-03-2018
Ja tam nie wiem

, ale jak będziemy mieli się dowiedzieć to się dowiemy, a jak nie to nie

. A, zresztą czasami niech lepiej coś pozostanie tajemnicą, bo prawda może być o wiele gorsza

.
hogan - 08-03-2018
To też racja lecz mam już taką naturę, że całe życie dociekam spraw związanych właśnie z takimi tajemniczymi i nieznanymi.
To co nieznane, bardzo mnie intryguje.
nanidek - 09-03-2018
hogan napisał(a):To też racja lecz mam już taką naturę, że całe życie dociekam spraw związanych właśnie z takimi tajemniczymi i nieznanymi.
To co nieznane, bardzo mnie intryguje. ![[Obrazek: 30de6na.gif]](http://i62.tinypic.com/30de6na.gif)
Rzeczy nieznane i tajemnicze lubią "przyciągać" do siebie ludzi, tak samo jak czarne dziury :lol:
bonaparte - 09-03-2018
Motyw Czarnej Dziury był w filmach o Godzilli jak wyżej, pamiętam też film kiedy Godzilla wpadła do Czarnej Dziury w kosmosie i wyszła z niej jako jeszcze bardziej zła Godzilla.
hogan - 09-03-2018
Boni, proszę Cię, nie umieszczaj takich rzeczy w dziale "Logika".
hogan - 06-05-2020
Jednak nie tylko ja wpadłam na taki pomysł, że znajdujemy w środku gigantycznej, może miliardy lat świetlnych większej od Słonca
czarnej dziurze. Dodam dla porównania, że nasze Słońce, mogłoby pomieścić 10 milionów naszych Ziem... to tak dla porównania
o jakich rozmiarach jest tu mowa. Inaczej pisząc, o niewyobrażalnych dla człowieka rozmiarach.
Ten filmik dziś znalazłam, gdzie jest mowa o właśnie takiej czanej dziurze... chyba więc nie jestem taka głupia, skoro sama na to
wpadłam

A może ominęłam się z celem i powinnam zostać naukowcem?
O czarnej dziurze, która mogła nas pochłonąć, jest mowa w czasie 1: 05: 18, lub zaraz jakoś po tym czasie ale warto obejrzeć
w całości!