RE: Zielone zacisze u hogan -
hogan - 04-06-2017
Wpisz sobie w przeglądarkę
Adobe Flesch Player i ściągnij, to będziesz miał aktualizację(nie pobieraj Key i innych pierdół, odznacz ptaszki) i wtedy
zdjęcia zobaczysz... no chyba, że to inny powód, że nie widzisz zdjęć.
Wąsatka - 04-06-2017
Myślalam lub nie doczytałam, że to pusta działka, a ona już zagospodarowana. Fajnie. Masz jakieś drzewka owocowe, krzewy?
hogan - 04-06-2017
Tak, zagospodarowana, bo przejęta po innych właścicielach.

Drzewek mam kilka, nawet nie wiem dokładnie ile, gdzieś chyba z dziesięć.
Jabłoń, śliwki żółte(podobno wyjątkowo smaczne o smaku miodowym ale ja nie cierpię żadnych żółtych) i fioletowe duże, czereśnie, wiśnie.
Wszystkie z tych owoców będę miała w tym roku a kilka jest małych drzewek, co jeszcze nie owocują. Jutro dam zdjęcia.
O! Przypomniało mi się, jest też leszczyna.

Agrest, porzeczki no i winogrona.
Wąsatka - 04-06-2017
Agrest... zawsze lubiłam zrywać taki niezbyt dojrzały. Ciut miękki, słodkawy, ale jeszcze kwaśny. Podobnie z truskawkami. Fajnie masz. Nich Ci służy.
hogan - 04-06-2017
Porzeczki czarne ponoć ale ten krzak, wygląda mi na czerwone. Dowiem się, jak owoce będą :lol:
Tu ta duża śliwa(żółta)
Wąsatka - 04-06-2017
Nie potrafisz rozpoznać krzaka czarnej po liściach? Mają charakterystyczny zapach i kistki są małe. W czerwonej jest jedna długa. Już powinny kwitnąć.
hogan - 04-06-2017
Mam i chrzan... ogromniasty, ze trzy metry chyba ma. Do ogórków jak znalazł :radocha:
Wąsatka - 04-06-2017
Tylko wykopać ten chrzan.
hogan - 04-06-2017
Potrafię czarne od czerwonych odróżnić po liściach i szkopuł w tym, że poprzedni właściciele, powiedzieli, że
to czarne porzeczki a mi ten krzak wygląda na czerwone.
No i na dziś, jeszcze jedna fotka, to jabłonka, na której będą jabłka, bo już wcześniej też były.
I Heron biegający jak szalony :lol:
Siwy - 05-06-2017
Pięknie, super tam masz.Nie rozpisuję się bo z tableta piszę, ale podoba mnie się.