RE: Jak radzić sobie z refluksem -
bonaparte - 29-05-2017
To nie wina pasty, bo jak pisałem mam to od kiedy pamiętam. I mam to pewnie na tle nerwowym.
hogan - 29-05-2017
U lekarza z tym byłeś?
Jimmy - 29-05-2017
(28-05-2017, 0:26 )Siwy napisał(a): A jakby tak korek połknąć. To by nie wracał kwas do przełyku?
A to już chirurg byłby chyba potrzebny
Hogan ja nie napisałem,że pan Zięba odkrył metodę leczenia refluksu polegająca na piciu wodnego roztworu octu jabłkowego.On jej nie odkrył,ale jako pierwszy napisał w książce o niej.
hogan - 29-05-2017
Nie sądzę aby napisał o tym jako pierwszy... być może jego wiedza jest zbyt wąska aby o tym wiedział, kto
wcześniej o tym napisał.
Jimmy - 31-05-2017
Zapytaj jakiegokolwiek lekarza czy wie coś na temat leczenia refluksu octem jabłkowym.Na pewno nie wie.
hogan - 31-05-2017
:ubawa: Jimmy, czy Ty cofnąłeś się z trzy epoki do tyłu? Bo Twoje teorie wskazują na taką datę.
A artykuł to myślisz, że kto napisał, informatyk albo może sędzia? :ubawa:
Jimmy - 31-05-2017
To czemu żadem lekarz pacjentowi z refluksem nie powie o piciu octu jabłkowego ? Hmm
Siwy - 31-05-2017
(31-05-2017, 22:07 )Jimmy napisał(a): To czemu żadem lekarz pacjentowi z refluksem nie powie o piciu octu jabłkowego ? Hmm 
Bo jest gupi
hogan - 31-05-2017
Jesteś bardzo oblatany Jimmy, skoro byłeś u wszystkich lekarzy na świecie aby zaczerpnąć tak "mądrą" odpowiedź.
Radzę Ci, zmień lekarza, bo tylko Twój lekarz jest zacofany.
Jimmy - 31-05-2017
(31-05-2017, 22:59 )hogan napisał(a): Jesteś bardzo oblatany Jimmy, skoro byłeś u wszystkich lekarzy na świecie aby zaczerpnąć tak "mądrą" odpowiedź.
Radzę Ci, zmień lekarza, bo tylko Twój lekarz jest zacofany.
Hogan ja nie byłem u wszystkich lekarzy świata.O leczeniu refluksu piciem octu jabłkowego dowiedziałem się z ksiązki pana Zięby,a nie od lekarza,bo lekarze o tej metodzie nie wiedzą.Myślisz,że na studiach medycznych mówią o piciu octu jabłkowego ?