Kordialne
Boks - czy Szpilka zostanie pierwszym polskim mistrzem świata wagi ciężkiej? - Wersja do druku

+- Kordialne (https://kordialne.trafne-miejsce.pl)
+-- Dział: PASJA (https://kordialne.trafne-miejsce.pl/forumdisplay.php?fid=32)
+--- Dział: Sport/ turystyka/ pojazdy (https://kordialne.trafne-miejsce.pl/forumdisplay.php?fid=188)
+--- Wątek: Boks - czy Szpilka zostanie pierwszym polskim mistrzem świata wagi ciężkiej? (/showthread.php?tid=2170)

Strony: 1 2 3 4

RE: Boks - czy Szpilka zostanie pierwszym polskim mistrzem świata wagi ciężkiej? - hogan - 13-01-2016

Nie opuścił swego trenera, to trener Go opuścił z przyczyn zdrowotnych. ubawa
Jak dla mnie, jeszcze z pewnością pokaże niejedną ciekawą walkę.

RE: Boks - czy Szpilka zostanie pierwszym polskim mistrzem świata wagi ciężkiej? - karbon - 13-01-2016

Moim zdaniem jest zupełnie inaczej. Gmitruk nie zamierzał zmieniać adresu zamieszkania. A moim zdaniem Adamek odkąd wszedł pod skrzydła Bloodwortha to już nie ten Adamek. Przede wszystkim zabrali mu "broń Plaków" czyli lewy prosty. Nie wiem dlaczego nikt tego nie docenia poza Kliczkami. Toż to ma zabójcze działanie gdy konsekwentnie się używa tego lewego prostego...
Nie mogę tego pojąć że to jest pomijane wśród trenerów za oceanem. Co do boksowania jestem amatorem ale chyba do śmierci pozostanę zwolennikiem lewego prostego. Przecież w poważnych bojach to jedyny element który sieje spustoszenie!!!

RE: Boks - czy Szpilka zostanie pierwszym polskim mistrzem świata wagi ciężkiej? - hogan - 13-01-2016

Tylko, że sam trener wypowiada się inaczej  oczko

- Został Pan w Polsce przez problemy zdrowotne?
A.G: To nie są do końca problemy zdrowotne. Chodzi o przeprowadzenie szczegółowych badań. Mam za sobą poważną operację i w zasadzie nie miałem czasu na badania. Jestem pod opieką wybitnych fachowców, których opinia jest jednoznaczna. Tempo mojego życia jest bardzo duże. Od walki Tomka z Gomezem, przesiadam się z samolotu do samochodu i odwrotnie. Czas w kraju spędzam na organizacji swoich gal. Postanowiłem wraz ze swoimi doradcami medycznymi, że muszę zwolnić. W tej branży po tylu latach, z problemami zdrowotnymi, trzeba zwolnic tempo.
Planuje Pan zająć się czymś innym?
A.G: Absolutnie nie. Boks to moja pasja.

RE: Boks - czy Szpilka zostanie pierwszym polskim mistrzem świata wagi ciężkiej? - bonaparte - 13-01-2016

http://m.sportowefakty.wp.pl/boks-zawodowy/572442/zaczelo-sie-awantura-wildera-i-szpilki-na-konferencji-prasowej
Ale (cenzura- hogan)

Bonaparte, wyrażaj się jak na normalnego człowieka przystało, dobrze?

RE: Boks - czy Szpilka zostanie pierwszym polskim mistrzem świata wagi ciężkiej? - bonaparte - 13-01-2016

Z Bokserów szanuje tylko Gołote. Ci nawet zachować sie nie potrawia oczko w ogole Szpilka wyglada jakby z kryminału uciekł oczko

RE: Boks - czy Szpilka zostanie pierwszym polskim mistrzem świata wagi ciężkiej? - Siwy - 13-01-2016

(13-01-2016, 22:49 )bonaparte napisał(a):  Z Bokserów szanuje tylko Gołote. Ci nawet zachować sie nie potrawia  oczko w ogole Szpilka wyglada jakby z kryminału uciekł oczko

Może nie uciekł, ale trochę siedział. Pewnie nie za niewinność. oczko

RE: Boks - czy Szpilka zostanie pierwszym polskim mistrzem świata wagi ciężkiej? - karbon - 14-01-2016

(13-01-2016, 22:49 )bonaparte napisał(a):  Z Bokserów szanuje tylko Gołote. Ci nawet zachować sie nie potrawia  oczko w ogole Szpilka wyglada jakby z kryminału uciekł oczko

Lepiej z kryminału niż jak Gołota z ringu.

RE: Boks - czy Szpilka zostanie pierwszym polskim mistrzem świata wagi ciężkiej? - hogan - 14-01-2016

E no, chyba to już przegięcie. Lepiej z kryminału? Gdzie moralność i dobroć?
Jak zaczniemy lubić kryminalistów bardziej niż ludzkie cechy miłości i dobroci, to zatracimy człowieczeństwo. sadsmut3 

Uciec z ringu, to duża odwaga, bo taki sportowiec wie z czym musi się później liczyć ale uciec z kryminału, to już łamanie prawa.

RE: Boks - czy Szpilka zostanie pierwszym polskim mistrzem świata wagi ciężkiej? - Siwy - 14-01-2016

(14-01-2016, 7:45 )hogan napisał(a):  Uciec z ringu, to duża odwaga, bo taki sportowiec wie z czym musi się później liczyć ale uciec z kryminału, to już łamanie prawa.

No masz i w ten sposób zachwiaaś moją hierarchią wartości.
Co ja teraz pocznę.
I jeszcze że to łamanie prawa, okropne i brzydkie takie uciekanie: z pierdla jest ??? 
A na filmach inaczej to było, że to takie seksowne i w ogóle, bohaterskie, męskie.
Natomiast ucieczka; z ringu to (tak do dziś myślałem) obciach i wstyd.
Jestem załamany. sp8
Ps
Gołota to też kryminalka.