RE: Czego byś na siebie nie założył/a? -
hogan - 05-02-2017
Jak chodzi o kolory ubrań, to nie lubię czarnego, szarego, beżowego(postarza najbardziej) a przede wszystkim zielonego, oprócz
jakiegoś jaskrawego, jak jaki seledyn. Czerwony też lubię, jak Wy.

Na biało bardzo często się ubieram w każdą porę roku, od czubka głowy, po buty.
Dezyderiusz - 09-06-2020
Czapki uszatki rosyjskiej nie..A inne rzeczy tak.Jak zakładam małą czarną i szpilki oraz hasam po mieście to nawet się innym podoba.
Siwy - 10-06-2020
Szpilek jednak nie. Za wielką mam gire (stopę) w szpilkach 44nr fatalnie by mi się chodziło.
Bardzie gumofilce mi pasują.
Dziad Kalwaryjski - 10-06-2020
Garnituru z bazaru , a do niego czteropaskowych " adidasów" i białych skarpetek.
Dezyderiusz - 10-06-2020
Może jeszcze też peleryny
hogan - 11-06-2020
(10-06-2020, 18:01 )Dziad Kalwaryjski napisał(a): Garnituru z bazaru , a do niego czteropaskowych " adidasów" i białych skarpetek.
Tak z ciekawości zapytam, jaki kolor skarpetek byś nałożył do białych adidasów( z trzema paskami) i dodatkowo do białych dresów?
Może czarne?
Kalesonów bym nie nałożyła, ot co!
Dziad Kalwaryjski - 11-06-2020
(11-06-2020, 10:03 )hogan napisał(a): (10-06-2020, 18:01 )Dziad Kalwaryjski napisał(a): Garnituru z bazaru , a do niego czteropaskowych " adidasów" i białych skarpetek.
Tak z ciekawości zapytam, jaki kolor skarpetek byś nałożył do białych adidasów( z trzema paskami) i dodatkowo do białych dresów?
Może czarne?

Kalesonów bym nie nałożyła, ot co! 
Seledynowe w kwiatuszki w kolorze różowym . Hulajnoga także różowa, plecaczek w takim samym kolorze. Włosy spięte w dwa kucyki z kokardami w misie lub w świnki.
hogan - 11-06-2020
Rozumiem.
Zapytałam z ciekawości, bo ja nakładam białe skarpetki i mój partner także i zazwyczaj obydwoje jesteśmy
ubrani na biało.
Dziad Kalwaryjski - 11-06-2020
(11-06-2020, 11:48 )hogan napisał(a): Rozumiem. 
Zapytałam z ciekawości, bo ja nakładam białe skarpetki i mój partner także i zazwyczaj obydwoje jesteśmy
ubrani na biało. 
Ja zakładam białe skarpetki tylko do seksu. W trakcie długich zmagań marznę w stopy , i boję się ,że złapię jakieś przeziębienie. W zimie zakładam dodatkowo wełniany szalik i czapkę.
Siwy - 11-06-2020
Do seksu to są białe skarpetki w różowe, lub czerwone serduszka
Mogą być grubsze w zimie. Szalik i czapeczka w podobnym wzorku. Tak stanowią PN...nr...