RE: Japonia -
ewus - 25-06-2018
Wygląda jak w filmach (odnośnie zdjęć wnętrza) Karate Kid normalnie
bonaparte - 05-10-2018
https://tv.pudelek.pl/video/Chwile-grozy-Strasburgera-Przezylem-noc-w-kapsule-w-Japonii-Cos-okropnego-20635/
Co ten człowiek p.... Nie spałem w hotelu kapsułowym ale to są z tego co wiem naprawdę miejsca o wysokim standardzie gdzie nie wpuszczają bylekogo. Dlatego też nie są jakoś super tanie.
http://backpakuje.pl/hotel-kapsulowy-japonii-relacja/
[post jeden pod drugim jednego Użytkownika, łączą się jeśli nie upłynie 10 minut]
https://www.fakt.pl/kobieta/plotki/krzysztof-hanke-w-show-polsatu-lepiej-pozno-niz-wcale/ps1140j
Szanuje bo grał Bercika, ale że Japończycy jedzą tylko ryby i glony to kompletna bzdura. Może jedzą dużo ryb, ale jak ktoś chce zjeść mięso czy co innego to bez problemu znajdzie.
hogan - 05-10-2018
Nie czytaj w ogóle takich stron jak "pudelek", toć tam bzdura, bzdurę pogania.
bonaparte - 06-10-2018
Teraz to prawie każdy portal ma poziom Pudełka.
hogan - 06-10-2018
Na 90% masz rację ale czasem warto jest sprawdzić źródło jak i wiarygodność artykułu na podstawie innych stron.
Tak na przykład, niedawno na FB ludzie publikowali znęcanie się nad psem, ciągnięcie go na sznurku za samochodem.
Pies umarł, nie przeżył tego i upubliczniali zdjęcia numeru rejestracyjnego samochodu a ja poszperałam i dowiedziałam
się, że to działo się około 5 lat temu. Co nie oznacza, że takie postępowanie trzeba zawsze gnębić ale ludzie nie sprawdzają
i klepią na okrągło coś, co dawno zostało wyjaśnione a co się okazuje. Facet miał ogromne nieprzyjemności a zdjęcie
zostało celowo przez złośliwców zmodyfikowane. Albo leśniczych podają jako morderców zwierząt, nie znając w ogóle praw natury.
Nie zdają sobie sprawy z tego, że odstrzał zwierząt jest potrzebny bo doszłoby do tego, że nie wyszlibyśmy na ulicę.
I też potem publikują zdjęcia i dane takich leśniczych, co w konsekwencji może doprowadzić do tragedii bo jaki szaleniec pójdzie
i zastrzeli takiego leśniczego. Ludzie nie myślą, co wyprawiają i ile biedy mogą narobić przez brak myślenia.
bonaparte - 06-03-2021
Oto co myślą Japończycy o poszczególnych państwach Europy
Polska najciekawsza
hogan - 06-03-2021
Wcale się nie dziwię, że tak myślą, bo dla nich Polska, to nic nie znacząca na mapie Świata, kropka.
Dezyderiusz - 06-03-2021
Ciekawe dlaczego o mnie ci Japończycy tak myślą...
polliter - 07-03-2021
(06-03-2021, 20:18 )Dezyderiusz napisał(a): Ciekawe dlaczego o mnie ci Japończycy tak myślą...
Ciesz się, że nie myślą o Tobie "Zabójca Żydów".
Wszyscy myślą stereotypami, Japończycy też, chociaż śmiem twierdzić, że bardziej niż głupków kojarzą nas jednak z Chopinem. W każdym razie Japońce i tak mają o nas lepsze zdanie niż pozostali. Wolę być kojarzony z Chopinem i głupotą niż ze złodziejstwem i pijaństwem.
hogan - 07-03-2021
(07-03-2021, 0:50 )polliter napisał(a): Wolę być kojarzony z Chopinem i głupotą niż ze złodziejstwem i pijaństwem.
... i brudem