RE: Remont u hogan -
ewus - 04-03-2019
Nie dziwię się, kto wie, czy w przypadku gdybyś go użyła to cała Polska by o Tobie słyszała w mediach
hogan - 04-09-2019
A teraz pochwalę się moim wc :lol:
Na razie tylko zdjęcie przed zmianą. Oczywiście, sam sedes nie wygląda imponująco i pójdzie do wymiany
jako pierwszy na liście w tej chwili.
Mi chodzi o malowanie płytek, bo chcę zobaczyć jak sprawdzą się płytki malowane i to w ciemnym kolorze.
Teraz mam na tyle dobrze, iż mogę eksperymentować, póki takie rzeczy nie są wymienione.
Siwy - 04-09-2019
Fajnie to się prezentuje.Słyszałem, czytałem o tym malowaniu płytek w realu tego nie widziałem.No o pomalowanych olejną w jakimś publicznym miejscu nie wspominam oczywiście.
Ciekawe jak długo farba się będzie trzymać na płytkach.
hogan - 04-09-2019
Pierwsza warstwa już schnie, jutro będzie druga warstwa, wtedy pokażę jak to wygląda ale tez jeszcze czekam
na szafkę i chce pokazać jak wszystko już będzie.
Te powyższe pomarańczowe płytki wyglądają realnie wręcz ohydnie. Ma się wrażenie jakby wchodziło do
okropnie brudnego i zaniedbanego pomieszczenia.
Także wiec, na fotkę z pomalowanymi płytkami jeszcze trzeba poczekać, mam nadzieje, ze nastąpi to w
przyszłym tygodniu, bo wszystko zależy od tego kiedy przyjdzie szafka.
karbon - 07-09-2019
Zobaczymy jak to będzie wyglądało.
Fugi to ważny element. Warto o nich nie zapominać.
hogan - 07-09-2019
Fugi zostały zamalowane a w przyszłości jak będę kładła nowe płytki to bez fug, wedle najnowszej mody.
Od lat myślałam nad rozwiązaniem tego problemu bo to zmora gdziekolwiek zrobione. Zawsze robią się
brzydkie, brudne nie do odmycia i pozostaje jedynie skucie i położenie nowych, syzyfowa praca dlatego
najlepiej jak ich nie ma.
Wąsatka - 07-09-2019
W pracy mam pomalowane płytki i fugi. Wygląda to bardzo ładnie.
hogan - 08-09-2019
O widzisz!
Swoje pokażę w dniach 14- 15 września.
Jimmy - 10-09-2019
Fajne te Twoje mieszkanko Hogan,ale Heron widzę cośnie zadowolone z remontu.Mnie naszcxzęście remont ominął w tym roku
hogan - 10-09-2019
Heron tak jak pani ma już dość.