RE: Japonia -
hogan - 30-03-2018
Weź Ty nie obrażaj swojej Koleżanki
bonaparte - 30-03-2018
Dla odmiany bardziej normalne reklamy.
karbon - 31-03-2018
To słabo jak nie trafisz na kwitnienie wiśni bo właśnie zapłaciłeś za to w liniach lotniczych. Bilety wtedy są najdroższe. Ale i nie dziwne bo to najbardziej widowiskowa pora na Japan.
Zresztą u nas też są anomalie pogodowe i tego nie przewidzisz co będzie np. w Japonii...
Jestem pewien że pozytywnych wrażeń będziesz miał mnóstwo.
To jest tak bardzo odmienny kraj w stosunku do krajów europejskich że z niecierpliwością czekam na relację z wyjazdu. A tylko spróbuj takiej relacji nie umieścić na tym forum to wyciągnę Cię nawet z piekła i zmuszę to wklejenia fotek na forum i opisania Twoich wrażeń itd...
Tymczasem trzymam kciuki za udane poznawanie Japonii.
bonaparte - 31-03-2018
No cóż, jak kupowałem bilety to jakoś nie wgłębiłem się w temat. Myślałem że one kwitną cały kwiecień albo jakoś tak.

Nie zastanowiłem się nad tym.
Mimo wszystko bilety wyszły mi stosunkowo tanio, bo kupowałem je dużo wcześniej.
Jak będę w hotelu to wejdę przez wifi na forum.
Będę miał też pewnie internet na karte prepaid ale tam jest limit internetu więc będę go używał tylko do map.
hogan - 31-03-2018
Kiedy Ty lecisz, jakoś w połowie chyba kwietnia o ile dobrze pamiętam.
bonaparte - 31-03-2018
Za tydzień dokładnie.
karbon - 31-03-2018
Trzymam kciuki za udany wypad do Japan.
hogan - 31-03-2018
7 kwietnia?
No to nie daj się sake i suszi
bonaparte - 31-03-2018
Tak 7 kwietnia wylot a na miejscu będę 8 kwietnia.
satox - 31-03-2018
(30-03-2018, 16:43 )bonaparte napisał(a):
To podobno japońska reklama mleka. 
Jakoś nie chcę mi się pić tego mleka po obejrzeniu tej reklamy.
W skrócie, słońce rzuciło kotem w księżyc, ten kot wpadł mu do tyłka i księżyc się rozpadł oblewając dziewczynę mlekiem.
Cytat:Bukkake (jap. ブッカケ?) – praktyka seksualna polegająca na ejakulacji grupy mężczyzn na leżącą, siedzącą bądź klęczącą osobę, zazwyczaj na twarz, bądź do ust. Praktyka ta może zawierać elementy seksualnego upokorzenia[1][2].
._.