Kordialne
Jak to jest z forami? - Wersja do druku

+- Kordialne (https://kordialne.trafne-miejsce.pl)
+-- Dział: POGLĄDY (https://kordialne.trafne-miejsce.pl/forumdisplay.php?fid=25)
+--- Dział: Anomalia/ logika/ fama (https://kordialne.trafne-miejsce.pl/forumdisplay.php?fid=183)
+--- Wątek: Jak to jest z forami? (/showthread.php?tid=4282)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

RE: Jak to jest z forami? - Dezyderiusz - 11-08-2020

-Jak zmusić pederastów,lewaków do emigracji z Polski?
- lewaki to niekoniecznie szkodniki, ale po prostu ich nie wspierac i straca zapal do zycia
-Są dwie opcje;
W Auschwitz mamy sprawne piece krematoryjne. Tylko że zachodnia opinia publiczna zacznie mordy drzeć, zatem;
Dajmy im bilet w jedną stronę...Generalnie rozchodzi się o to, aby Polska była strefą wolną od LGBT i związanych z tym dewiacji.
Stworzymy nową, czystą rasę.
-Jesteś pan tępym prostakiem.

Zajrzałem do pewnego forum raczej prawie wszystkim znanego z tej najgorszej strony.Znalazłem jakiś rasistowski temat i skopiowałem wypowiedzi ;-)
Cieszę się,że tam mnie już nie ma..!

RE: Jak to jest z forami? - Siwy - 11-08-2020

Jak na pan to jeden tylko- geniusz biznesu
On pisze na dwóch forach, pewnie na więcej,  ale dwóch tu znanych.

RE: Jak to jest z forami? - hogan - 11-08-2020

Zauważam tu jedną, chyba najważniejszą rzecz. Na forach... żeby nikogo nie obrazić... czyli na forach z ludźmi
o niższym wykształceniu, ludzie popierają PiS a na inteligentnych PO. Dodatkowo, na PiS, nawet gdy wszyscy
są za PiS lecz psioczą na PO, to obrzucają się fekaliami.
Coś w tym jest, że kiedyś, jakoś przed ostatnimi wyborami, zetknęłam się z tą opinią, że PiS popierają Ci, co
ni pisać, ni czytać.

RE: Jak to jest z forami? - bonaparte - 11-08-2020

Ja nie popieram ani PO ani PIS. Jak dla mnie po obu stronach są ludzie normalni i mniej normalni, ci bardziej radykalni. oczko

RE: Jak to jest z forami? - Dezyderiusz - 11-08-2020

(11-08-2020, 17:30 )hogan napisał(a):  ...PiS popierają Ci, co
ni pisać, ni czytać.
Tak oraz drobne wyjątki z wyższym wykształceniem-takie dziwolągi.

RE: Jak to jest z forami? - hogan - 11-08-2020

Boni, dlatego piszesz na różnych forach ubawa2

Dezyderiuszu, te wykształcone dziwolągi albo udają wykształconych albo są to rozwódki albo mohery. ubawa2

RE: Jak to jest z forami? - cichutkiszept - 12-08-2020

Ja tylko tu piszę no prawie piszę
Niektóre fora oduczyly mmnie pisania może i dobrze, teraz mam wiecej czasu na przyjemnosci
Ostatnimi laty nie spotkalam fora na ktorym chnialabym być, tak zabardzo to nie szukałam

RE: Jak to jest z forami? - hogan - 12-08-2020

W takim razie, miło mi, że tu zaglądasz czasem ubawa

RE: Jak to jest z forami? - Siwy - 03-05-2021

Ja nie umiem pisać, okropnie długo muszę sylabizowac każde słowo,potem się mylę przepisując z kartki.
Jestem z tego powodu nieszczęśliwy.
Dodatkowo przytłacza mnie fakt, że teraz piszę z tabletu prawie tak starego jak ja.
Znaczy należy przeliczyć wiek tabletu na człowieczy, to chyba razy lub podzielone przez x.
Gdzie nie wiadomo do końca ile to x wynosi.
I skąd wynosi,co wynosi i czy to wynoszone jest ciężkie.
Bo jeśli ciężkie to powoli wynosi.
Jeśli powoli to co.....?
Bo się pogubiłem już w zeznaniach.
Dobra może rozruszam ten tablet, ale głupio się pisze,trzeba latać po całym ekranie.
Ciekawie ile kilometrów zrobiłem tym swoim palcem pisząc ten wyjątkowo mundury tekst.
Niechaj Moc będzie z Wami.

RE: Jak to jest z forami? - hogan - 03-05-2021

A co do tego mają mundury? ubawa2