Światowe rządy utrzymują stały kontakt z przedstawicielami obcych cywilizacji!!!!!!!! -
bonaparte - 10-12-2014
Światowe rządy utrzymują stały kontakt z przedstawicielami obcych cywilizacji
ak bumerang powracają informacje o rzekomych spotkaniach prezydenta USA Dwighta Eisenhowera z przedstawicielami obcych cywilizacji. Miało do tego dojść już w 1954 roku. Z biegiem czasu pojawia się coraz więcej informacji na ten temat.
Sam Eisenhower wielokrotnie publicznie twierdził, że wierzy w istnienie życia pozaziemskiego. Ten słynny generał był amerykańskim prezydentem w latach 1953 do 1961 zatem rzekome spotkanie w 1954 roku byłoby możliwe.
Według świadków doszło do niego w bazie lotniczej Holloman w Nowym Meksyku, a oprócz prezydenta byli tam też oficjele z FBI. Nie wiadomo do końca kto zaproponował to wydarzenie, ale można podejrzewać, że inicjatywa wyszła ze strony obcych. Komunikacja miała się odbywać za pomocą jakiejś formy telepatii.
[sup]
Rzekomy przedstawiciel gatunku zwanego "nordyckimi" obcymi[/sup]
Eisenhower miał jego zdaniem trzy tajne spotkania z obcymi. Co ciekawe z informacji wynika, że początkowo na spotkaniach byli obecni przedstawiciele rasy, której wygląd określano jako "nordycki". W tym miejscu przychodzą skojarzenia z białym bóstwem Wirakoczą u Indian, być może należał on do tej samej rasy. Z dostępnych informacji wynika, że została zawarta jakaś umowa, o bliżej nieustalonej treści, którą Eisenhower podpisał symbolicznie z przedstawicielami rasy zwanej "szarakami".
Głównym propagatorem tezy o kontaktach z obcymi jest były konsultant rządu USA, Timothy Good. Napisał nawet na ten temat książkę, w której wyjawia to co wie o tych kontaktach. Poza tym twierdzi on, że kontakty ludzi z obcymi to nic nadzwyczajnego.
Cytat:"Obcy mają różne rodzaje kontaktów, formalne i nieformalne i to z tysiącami ludzi na całym świecie" dodaje Good
Okazuje się, że wersję Timothego Gooda na temat kontaktów Eisenhowera z obcymi wspiera uczestniczący w stanowieniu amerykańskiego prawa Henry McElroy, Jr. Z jego słów wynika, że widział dokumenty potwierdzające, że do takich spotkań z obcymi rzeczywiście doszło.
vcały artykuł:
http://innemedium.pl/wiadomosc/swiatowe-rzady-utrzymuja-staly-kontakt-przedstawicielami-obcych-cywilizacji
RE: Światowe rządy utrzymują stały kontakt z przedstawicielami obcych cywilizacji!!!!!!!! -
hogan - 10-12-2014
Drugie zdjęcie to podróba doklejona
RE: Światowe rządy utrzymują stały kontakt z przedstawicielami obcych cywilizacji!!!!!!!! -
bonaparte - 10-12-2014
Ciekawe czy z Obamą też UFOki gadają? Albo z Tuskiem w końcu to Król Europy?
ps. na tym forum jest super łatwe kopiowanie całych artykułów, wszystko fotki i zdjęcia się wkleja samo.
hogan - 10-12-2014
Ty naprawdę wierzysz w UFO?

Czyli w te małe stworki?
Tak, to jest fajna funkcja ale druga jest taka, że możesz od razu zmniejszyć zdjęcie, Panie Moderatorze, masz to wyjaśnione w poradnikach.
A poza tym, źle jest kopiować ze zdjęciami bo takie zdjęcia z czasem zostaną zablokowane i niewidoczne, lepiej jest wklejać tak, jak też
wyjaśniłam w poradniku a nawet nie wyjaśniłam lecz wręcz nakazałam.
bonaparte - 10-12-2014
nie za bardzo wierzę, myślę, że gdyby rządy się kontaktowały z UFO to ludzie by się od razu o tym dowiedzieli. I by pewnie ufo się chciało skontaktować z naukowcami bardziej, a nie z politykami.
hogan - 10-12-2014
Pomyśl, co chce osiągnąć człowiek latając na inne Planety. Po to aby spotkać Ufoludka czy raczej po to aby sprawdzić, czy inne miejsca nadają się do zamieszkania? Ja stawiam na drugą tezę. A więc wczuj się w rolę rzekomych UFoludków, co by zrobili gdyby rzeczywiście istnieli?
Nie mogąc się z nami porozumieć, zniszczyli by nas i przejęli by Ziemię. Tak by zrobił człowiek.
bonaparte - 10-12-2014
wątpie raczej ludzie by chcieli badać kosmitów.
hogan - 10-12-2014
No oczywiście! Jak udałoby się im przechwycić takiego ufoludka to nie omieszkali by zabić go aby tylko dowiedzieć się jak najwięcej... ot i cała prawda o człowieku, po trupach do zwycięstwa.
Siwy - 11-12-2014
(10-12-2014, 22:49 )hogan napisał(a): No oczywiście! Jak udałoby się im przechwycić takiego ufoludka to nie omieszkali by zabić go aby tylko dowiedzieć się jak najwięcej... ot i cała prawda o człowieku, po trupach do zwycięstwa.
Nieprawda, ja bym takiemu ufoludkowi jeść dawał, spać itd....on by z moimi pieskami na spacery chodził.
Wcale taki nie jestem zły jak iinni ludzie.
A jednemu to mi się udało zdjęcie zrobić, fajny no nie???
hogan - 11-12-2014
No tak, dawałbyś jeść, dopóki byłby na Twoich usługach :lol: