Podgrzewacz do kanapek -
bonaparte - 22-01-2024
https://www.euro.com.pl/sandwicze/raven-es010.bhtml?gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAwbitBhDIARIsABfFYIJjE_nDlCg4BenFtWKriOl-YbwBoAk8eUF5cX0fWaPzT4TVHDAIF4YaAsyGEALw_wcB&gclsrc=aw.ds
Co myślicie o takim urządzeniu?
RE: Podgrzewacz do kanapek -
piotr - 22-01-2024
Przecież to toster..
Wymiar regulowany do wielkości chleba tostowego..
kiedyś używałem by zapiekać wedline z pieczarkami szczypiorem i serem miedzy kromkami tostowego..
Kiedyś robiłem, aż stwierdziłem że to o kant dupy i zacząłęm zapiekac w nalesnikach.. o niebo lepsze i wiadomo co jem..
Mogę oddac za darmo ale bez grawarancji na zdrowie
bonaparte - 22-01-2024
No toster to mi bardziej pasuje do urządzenia co się wkłada chleb do niego i potem wyskakuje gorący.
piotr - 22-01-2024
(22-01-2024, 22:12 )bonaparte napisał(a): No toster to mi bardziej pasuje do urządzenia co się wkłada chleb do niego i potem wyskakuje gorący.
To ten hammerykansky..
ten pokazywany to coś miedzy tosterem a gofrownicą.. dzieciaki już dorosłe wiec nie ma komu robić..
Dlatego wolę naleśniki lekko posmarować majonezem, walnąc wedlinę pieczarkę szczypiior i ser i dopiec...
mnie smakuje.. a innym?
ale to nie moj problem.
bonaparte - 22-01-2024
To ci wychodzi coś ala tortilla. Też dobre.
piotr - 22-01-2024
(22-01-2024, 22:19 )bonaparte napisał(a): To ci wychodzi coś ala tortilla. Też dobre.
coś w tym stylu.. ale zajebiste smakowo.. do tego sos czosnkowy mojej zonki i niebo
piotr - 22-01-2024
..dubel
hogan - 22-01-2024
Moi Panowie, to jest 3 in 1, czyli toster, gofrownica i grill.
Chyba jeszcze to mam, musiałabym sprawdzić, poszukać a jeśli mam, to mogę oddać Ci za darmo.
polliter - 23-01-2024
Cytat:Mogę oddac za darmo ale bez grawarancji na zdrowie
Cytat:Chyba jeszcze to mam, musiałabym sprawdzić, poszukać a jeśli mam, to mogę oddać Ci za darmo.
Co Wy tak to rozdajecie?
Ja mam coś takiego:
https://www.bol.com/nl/nl/p/tefal-optigrill-xl-gc722d16-contactgrill-groot/9200000059357292/?Referrer=ADVNLGOO002028-S--9200000059357292&gad_source=1&gclid=CjwKCAiA5L2tBhBTEiwAdSxJX6BP4-7rXfPQZpsUPjWzdKCOZt94Gm0g7ZM92xba9xwQ_6y_5a6mdhoCIrIQAvD_BwE
i prawdę mówiąc, bardzo sobie chwalę. Nie używam na co dzień, ale sporadycznie jest bardzo praktyczne. Wychodzą świetne tosty i kiełbaski.
Ale pewnie, co kto woli. Nie przyjmę od Was, nawet za darmo, bo już mam. Nie wiem jak ten Wasz konkretny opiekacz, może coś przypala czy cóś, ale dla mnie bardzo użyteczne i przydatne urządzenie (na razie chodzi jak żyleta).
Fakt, że to, co wrzucił Bonaparte, to dośc malutkie i skromne, a i o firmie pierwsze słyszę, więc może jakieś wadliwe i krótkotrwałe, ale często urządzenia tych mniej znanych firm są trwalsze i lepsze niż tych renomowanych.
bonaparte - 24-01-2024
Na razie to się zastanawiam nad opiekaczem. Ale taki grill też może być, ale jak to cena w Euro to podziękuje.