Świątynia Szczurów -
hogan - 19-09-2017
Boisz się gryzoni? Jeśli tak, to nie ma dla ciebie lepszego miejsca na przezwyciężenie strachu niż Karni Mata Temple- czyli Świątyni Szczurów w Indiach. Została wybudowana w 1400r. dla bogini Karni, która po śmierci jednego z członków swojej rodziny miała zreinkarnować go jako szczura. Mieszkańcy Indii wierzą, że 20 tysięcy szczurów żyjących w świątyni to bliscy bogini Karni. Szczury nazywane tam “małymi dziećmi” karmione są codziennie nasionami, mlekiem i kokosami. Woda, którą piją jest uznawana za świętą, a resztki jedzenia pozostawiane przez nie mają przynosić szczęście i bogactwo. Aż chce się uwierzyć…
RE: Świątynia Szczurów -
ro_bot - 21-09-2017
Ostatnio prawie się popłakałem widząc jak kot męczył młodą nornicę.
Wkońcu ją zeżarł i chwała mu za to.
Popatrzcie jak fajną rzeczą jest deratyzacja-zabijanie:
One nas czy my je?
karbon - 22-09-2017
Szczury uważam za w miarę inteligentne stworzenia, nie czuję do nich odrazy. W tej niby świątyni mają "michę za free" to co im innego potrzeba?
hogan - 22-09-2017
Nie cierpię szczurów, bo już miałam z nimi do czynienia i niestety, ich inteligencja zwyciężyła i ja
musiałam zmienić mieszkanie.
Siwy - 22-09-2017
Dalej tam mieszkają i czy koresponduje cię że sobą.
Listy piszą?
hogan - 22-09-2017
Nie dam rady rozszyfrować Twojej chińszczyzny.
Henryk z Rynarzewa - 23-09-2017
O świątyni szczurów w Indiach dowiedziałem się podczas jednego z odcinków Fazowskiego na YouTube:
hogan - 23-09-2017
Fajny filmik i przynajmniej, można więcej się dowiedzieć, choćby to, że jaki tam jest smród :lol:
Henryk z Rynarzewa - 23-09-2017
Tak, Fazowski wielokrotnie wspomniał o nieprzyjemnych zapachach podczas swojej podróży po Indiach.
hogan - 23-09-2017
A ludzie tam idą/ jadą, wąchają i czczą nawet same gówna.