Kordialne
Najgorsze zabawki dla dzieci - Wersja do druku

+- Kordialne (https://kordialne.trafne-miejsce.pl)
+-- Dział: DOM (https://kordialne.trafne-miejsce.pl/forumdisplay.php?fid=40)
+--- Dział: Moda/ uroda/ wnętrze (https://kordialne.trafne-miejsce.pl/forumdisplay.php?fid=172)
+--- Wątek: Najgorsze zabawki dla dzieci (/showthread.php?tid=3234)

Strony: 1 2 3 4 5

Najgorsze zabawki dla dzieci - FigGa - 18-06-2017

Daddy Saddle czyli siodło do ujeżdzania własnego tatay. Aż trudno uwierzyć, że coś takiego w ogóle powstało Jak możemy przeczytac na opakowaniu: tatauś to ulubiony konik dla wszytkich dzieci a siodło to pasuje do wszytkich tatusiów, bez względu na rozmiar. Regulowane strzemiona na stopy oraz popręg zapinany pod brzuchem tatyto gwarancja wielu godzin udanej zabawy.
Ciekawe zy do zesawu dołączono tabletki na ból w krzyżu.... :flex:

[Obrazek: kenner-daddy-saddle-box.jpg]

RE: Najgorsze zabawki dla dzieci - FigGa - 18-06-2017

Poopy Time Fun Shapes to niesamwita zabawka, która reklamuje sie słowami: praw by czas spędzony w toalecie znów był fajny. 
Ma poniekąd zachęcić dzieci do korzystania z nocniczka zamiast robienia kupy w pieluchę. Poopy Time to nic innego jak specjalna wkładka, którą wtyka się w odbyt aby niczym szprycą cukierniczą komponować rozmaite krztałty na naszym torcie. 
W zestawie mamy końcówki w krzatłcie gwiazdki oraz serca.

[Obrazek: 12a.jpg]

źródło you tube

Kojażycie potworka z filmu E.T.?  T niepokojąco wygladająca to teoretycznie palec E.T. mający działać jak latarka. Jednak wiele osób jest zdania, że wygląda jak pomarszczony fajfus starego zboczeńca. Mam tylko nadzieje, że zabawka to nie powstała aby osfoic dzieci z tym widokiem i przygotować je na potencjalne spotkanie z pedofilem. 
Jeszcze ten dwuznaczny slogan: Pomaga dzieciom bawic się w ciemności... 

[Obrazek: 5c810c44a59ad1337511002978f61e8b.jpg]

Jak pisze producent zabawek Moxie girlz: bądz prawidziwa, bądz sobą. 
Naprwadę nie wiem co znaczy dla niego prawdziwość patrząc na jego lalki dosłownie robią kupę brokatem. to znaczy tylko królik, bo jednorożec np. tęczą a miś koala biżuterią. 

[Obrazek: 1086638_R_Z002A?fmt=pjpg&wid=570&hei=513]

Aqua Pets to seria interaktywnych zabawek z bohaterami Nicelodion. Teoretycznie przeznaczona jest dla dzieci od 5 roku zycia ale sądząc po krztałcie tych... nawet nie wiem jak to nazwać ... kapsuł przyjemności? 

[Obrazek: 7373158226_06176fe982.jpg]

źródło youtube.pl

Dwu palcowy tryskacz czyli pistolet na wode w krztałcie wystawionych dwóch paluszków. Co prawda przeciętne dziecko nie powinno doszukać się w tej zabwace podtekstu seksualnego, ale dorośli, których będzie mijać w lany poniedziałek na ulicy już mogą sobie coś pomyśleć. Także czy na pewno chcemu narazić na to swoją pociechę? Chyba nie warto kusić losu. 

[Obrazek: two-fingers1.jpg]

RE: Najgorsze zabawki dla dzieci - hogan - 18-06-2017

Wygląda na to, że dawniej, produkowali gorsze zabawki niż dziś   :zdziwienieke: 

Zatkało mnie, zwłaszcza po zabawce od kupy...

Kurde ja zawsze mam problem tym unieszcaniem postów w dobrym temacie ubawa2
Jutro dodam coś więcej, po pracy oczko

RE: Najgorsze zabawki dla dzieci - hogan - 18-06-2017

Dobrze jest, ja czuwam i nie ma z tym absolutnie żadnego problemu, Zawsze przeniosę, jeśli uznam, że temat
pasuje do innego działu. Zwłaszcza przenoszę wtedy, gdy widzę nowy temat, pasujący tam, gdzie dział
"stoi martwy". W ten sposób dział się odświeża. ubawa

A te zabawki, to dziś w zasadzie, takie to chyba tylko w sklepach ze śmiesznymi zabawkami by były.

RE: Najgorsze zabawki dla dzieci - bonaparte - 18-06-2017

Dobre...