Piwo -
hogan - 06-08-2014
Nie oszukujmy się
Większość z Was na pewno piła piwo. Nigdy takiego tematu nie zakładałam na forum, na żadnym przez wszystkie lata jak
prowadzę fora ale postanowiłam to zmienić gdyż to także temat dość ciekawy a czasem kontrowersyjny do dyskusji.
Piszcie śmiało, kto ile wypija, jakie piwo lubi najbardziej, czy lubi piwo i w ogóle co się wam jeszcze z piwem kojarzy.
RE: Piwo -
martin - 06-08-2014
Nie jestem znawcą piwa ani piwoszem , lubię od czasu do czasu wypić kufelek piwa zimnego .
A wiec ekspert ze mnie żaden w tej materii wiec wole zamilknąć , wszystkim piwoszom życzę na zdrowie.
Roślinka - 06-08-2014
A ja lubie piwo

Piję Żywca czasem, ale bardzo lubię STROPNGa..tutaj kufel piwa co wieczór do kolacji...choć to piwo nie jest złe, ale lepsze nasze polskie
Óotwarte - 31-05-2015
Ja tam za bardzo za piwem nie przepadam, nie smakuje mi po prostu. Z lekkich alkoholi to ja wolę nasz polski cydr lubelski.
hogan - 31-05-2015
Niejednokrotnie zdarzyło mi się napić piwa ale tak szczerze, niezbyt lubię smak piwa, ono zwyczajnie mi śmierdzi
Siwy - 31-05-2015
(31-05-2015, 23:09 )hogan napisał(a): Niejednokrotnie zdarzyło mi się napić piwa ale tak szczerze, niezbyt lubię smak piwa, ono zwyczajnie mi śmierdzi 
To do pierwszej skrzynki, potem zapach staje się mniej drażniący.
hogan - 01-06-2015
Po skrzynce to ja ani smaku ani czucia bym nie miała :ubawa:
FigGa - 01-06-2015
Ja lubię piwo raz kiedyś i w małych ilościach. Zresztą mam dziecko to nie wypada mi innczej napisać :lol:
hogan - 01-06-2015
Może dziecko nie przeczyta?
:ubawa:
RE: Piwo - abrakodobra - 01-06-2015
Lubię piwo ale po trzech chce mi się spać