Aktualizacja do Windows 10 -
bonaparte - 02-01-2016
Czy to się opłaca?
Ciągle mi sie wyświetla ta opcja, ale boję się że komputer mi zwolnii.
RE: Aktualizacja do Windows 10 -
hogan - 02-01-2016
Ja mam od dawna i nie narzekam a wręcz zadowlona jestem

Żadnych minusów nie zauważyłam.
bonaparte - 02-01-2016
A jakie są plusy?
hogan - 02-01-2016
Szybciej chodzi i są inne, lepsze ustawienia
Piwo - 02-01-2016
Powiadomienie o możliwości instalacji windows 10 to
uaktualnienie windows KB3035583 znane też jako GWX.exe
Jeśli komuś ono przeszkadza to można je odinstalować z poziomu panelu aktualizacji windows.
Oczywiście aktualizacja ta po chwili pojawi się ponownie ale wtedy zamiast instalacji można ją ukryć, (opcja dostępna po kliknięciu na aktualizacji prawym klawiszem myszy) dzięki czemu wybrana aktualizacja się nie zainstaluje a jako że została ukryta nie będzie się więcej pojawiać na liście do zainstalowania.
Ukryte aktualizacje można w dowolnej chwili przywrócić odpowiednią opcją w panelu sterowania.
karbon - 03-01-2016
Pytałem się ostatnio informatyka czy warto aktualizować do Windows 10 to powiedział że nie warto. Nie pytałem dlaczego bo już gdzieś takie same opinie czytałem w necie więc dałem sobie spokój z tą aktualizacją.
hogan - 03-01-2016
Mi podoba się po aktualizacji, wygląd ikonek na pulpicie, są teraz jak w telefonie dotykowe, tzn. tylko z wyglądu są takie.
karbon - 03-01-2016
W tym nowym lapku tak mam ale to nie Windows 10.
ro_bot - 03-01-2016
Jakoś mam problem z uwierzeniem,że ktoś da mi coś za darmo.Znaczy lepsze w zamian gorszego.
Ciekawe co poza udoskonaloną inwigilacją z tego wyniesie?
bonaparte - 03-01-2016
To ma zachęcić ludzi do kupna Windowsa

A wątpliwe by ktoś kupował windows 10 jak ma Windows 7. A tak więcej się sprzeda Windowsów 7 a pewnie nie wszystkie się sprzedały.